ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μισή ντουζίνα… Ολυμπιακός στην Εθνική!

Η Εθνική μας ομάδα δίνει στις 31/8 και 3/9 δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια. Αυτό με την Εσθονία και αυτό με το Βέλγιο αντίστοιχα, τα οποία ξεκινούν και τα δύο στις 21.45. Σήμερα ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τις κλήσεις τους, στις οποίες μάλιστα συμπεριλαμβάνονται και έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

ην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την Εσθονία (31/8, 21:45) και το Βέλγιο (3/9, 21:45) ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε. Στις κλήσεις υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τους Στέφανο Καπίνο, Παναγιώτη Ρέτσι, Μανώλη Σιώπη, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Κώστα Φορτούνη και Γιάννη Γιαννιώτα, με τον τελευταίο βέβαια να μην βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι. Κοιτάζοντας την αποστολή συναντούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν πρώην ερυθρόλευκοι και είχαν προσφέρει τα μέγιστα τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλλιος, Διαμαντάκος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο τρίτος τερματοφύλακας. Για το παιχνίδι με την Εσθονία δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος και ο τραυματίας Μήτρογλου  που θα ενσωματωθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button