ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μην ανησυχείτε ..Η ομάδα του Μπλατ θα επιστρέψει

Hταν μία κακή βραδιά  για τον Ολυμπιακό . Μία βραδιά απο αυτές που λέμε ότι όλα σου πάνε  χάλια, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και στον αντίπαλο σου δουλεύουν τα πάντα  όπως πρέπει.. Οπως είπε και ο Πέσιτς, η Μπαρτσελόνα έκανε το τέλειο παιχνίδι..

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μία ήττα εντός, αλλά ένα από τα άσχημα πράγματα  είναι ότι ένα  σημείο και πέρα έχασε  με κάτω τα χέρια. Μία ομάδα που φάνηκε να χάνει τον προσανανατολισμό της μέσα στο γήπεδο ύστερα απο το 15-0 στο ξεκίνημα της Β περιόδου όπου το 6-27, έγινε 21-27, αλλά ο Μπλάζιτς με 5-0 δικό ου έφερε και πάλι διψήφια διαφορά.

Από κει και πέρα, η ομάδα έδειξε να μην έχει τον παίκτη που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ο Σπανούλης συνεχίζει να είναι μέτριος, ο Ουίλιαμς -Γκός επίσης, ο Στρέλνιεκς προσπαθούσε, ο Πρίντεζης δεν ήταν καλά . Δεν είμαι ειδικός του μπάσκετ, αλλά από την ομάδα έλειπε,στα δικά μου μάτια, ο Παπανικολάου. Αυτός ο τύπος που μπορεί να κάνει το ΣΕΦ να   αρχίζει να αφρίζει. Δεν υπήρχε αυτός ο  παίκτης να το κάνει. Γιατί όταν ένα ματς στραβώνει χρειάζεται κάποιος να το κάνει άνω -κάτω

Και όπως ανέφερε και ο Μπλατ, το μεγάλο πρόβλημα ήταν η απώλεια επιθετικών λύσεων. Εχω ξαναπεί  οτι τον Μπλατ τον εμπιστεύομαι .Δεν ξέρω αν θα πάρει παίκτη ή πρέπει να πάρει παίκτη..Ξέρω ότι η ομάδα έχει δυναμική, έχει εμπειρία και μπορεί να κάνει την μεγάλη επιστροφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button