ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια βραδιά από τα παλιά [vids]

Την περασμένη σεζόν, στο ματς με την Άιντραχτ, ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειδικότερα η Θύρα 7 είχε κάνει το κορεό της. Αλλά έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από το τελευταίο δυνατό κορεό των οπαδών του Θρύλου. Αυτό που είχε γίνει στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, τον Δεκέμβριο του 2019.

Ένα κορεό για το οποίο είχε γίνει αρκετά μεγάλη προεργασία και πολλή δουλειά. Ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Με την εικόνες από τις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» να κάνουν το γύρο του Ευρώπης και του πλανήτη ειδικότερα. Κάτι ανάλογο έχουν ετοιμάσει για απόψε οι οπαδοί του Θρύλου. Με ένα ακόμα κορεό να έχει ετοιμαστεί για απόψε.

Ακόμη μια βραδιά ξεχωριστήαπόψε, πριν τη σέντρα στο ματς με την Φράιμπουργκ. Ο κόσμος και ειδικότερα η Θύρα 7 έχουν ετοιμάσει κάτι μαγικό. Έχουν ρίξει πολύ δουλειά. Για να δώσουν «χρώμα» και να βάλουν την… πινελιά τους στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα. Θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Όπως κάνει πάντα η Θύρα 7.

υνεπώς, από όλους απαιτούνται μερικές ώρες υπομονής. Καθώς το βράδυ, ξανά, το «Γ. Καραϊσκάκης». θα ζήσει μεγάλες πιένες. Όσο δεν έχουν την τύχη να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου για το ματς με την Φράιμπουργκ, αλλά και για να αποθεώσαν τον νέο απόκτημα, τον Κολομβιανό επιτελικό μέσο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button