ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια… χαρά τα πήγε ο Σιδηρόπουλος!

Αντίπαλοι οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, αλλά ορίστηκε Έλληνας διαιτητής. Δεν έπρεπε να οριστεί ξένος;
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που λειτουργούν στην ΚΕΔ. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη χθες το βράδυ. Αντίπαλοι οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Κανονικά θα έπρεπε η ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή. Έλα, όμως, που ο Κλάτενμπεργκ πρωτοτύπησε. Επέλεξε Έλληνα για το ματς, τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο… κορυφαίος κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς. Σε μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός είχε 17 φάουλ και ο Άρης 20, ο Σιδηρόπουλος έδειξε πέντε κίτρινες σε παίκτες του Ολυμπιακού και τρεις σε εκείνους του Άρη. Με την κατοχή της μπάλας να είναι πάνω από 60% καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς για τους «ερυθρόλευκους».

Όπως και να το κάνουμε, μια ακόμα φορά σε ματς του Ολυμπιακού που ο Σιδηρόπουλος τα κάνει μαντάρα.. Στο 20ό λεπτό υπάρχει το μαρκάρισμα του Σάκιτς στον Βρουσάι, αλλά ούτε VAR, ούτε τίποτα. Στο 84′ και δεύτερη φάση που σήκωσε συζήτηση, ο Ρόουζ μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Χασάν, αλλά και πάλι τίποτα.

Μετά από όλα αυτά πώς να μην νιώθουν δικαιωμένοι οι «ερυθρόλευκοι» που ζητούσαν ξένο διαιτητή! Ήξεραν τι θα έρχονταν, το… έβλεπαν και δεν επιθυμούσαν με τίποτα να σφυρίξει τον αγώνα με τον Άρη Έλληνας διαιτητής. Πόσω δε μάλλον όταν αυτός είναι ο Σιδηρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button