ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια χαρά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχουμε

Ερχονται ..έλεγαν. Και που ήρθαν -όμως- οι πίκρες είναι αμέτρητες. Για την αεκούλα λέω. Για το καλύτερο ρόστερ της  10ετίας της….πανάθας έλεγαν και έγραφαν κάποιοι. Τώρα χάνουν απο τον Πλατανιά και περιμένει και ο Κισσαμικός. Ετοιμος για πρωτάθλημα ήταν ο παοκ κατά τους Βόρειους.  -17 πλέον έχει στην Τούμπα.  Στη θέση των τριών Πρωταθλητών ..Καλοκαιριού βλέπουμε Ξάνθη-ΠΑΣ και Πανιώνιο. Αυτό είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Redistas αναλύει.

Τόσο καιρό έβγαιναν κάποιοι “εξυγιαντές” και μιλούσαν για το Πρωτάθλημα της απαξίωσης ,τα έριχναν όλα στην ΕΠΟ που είναι “κόκκινη”, στη διαιτησία και δεν ξέρω και εγώ σε τι άλλο. Ο λόγος;Τους πόναγε ο Ολυμπιακός και από τη στιγμή που δεν είχαν αποκούμπι να καλύψουν τα χάλια τους, τα έριχναν εκεί που τους συνέφερε ρίχνοντας απύθμενο σανό σοτν κόσμο τους, που όμως τους έχει πάρει χαμπάρι.

Δεν βλέπω, όμως κανέναν να γράφει για ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα τώρα που οι λεγόμενοι “μικροί” ξύπνησαν. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Ο Πανιώνιος, που είναι δεύτερος, η Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννενα, που είναι στην πρώτη πεντάδα, δεν συνιστούν ένα απόλυτα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που αλλάζει τις ισορροπίες από την πρώτη θέση και κάτω;

Κάποιοι μιλάνε για τον χειρότερο Ολυμπιακό της 20ετίας. Λες και η περσινή ομάδα, η οποία  έσπασε όλα τα ρεκόρ δεν ήταν ,σχεδόν, το ίδιο ρόστερ. Ξεχνάνε να πούν τι τράβηξε η ομάδα με τη φυγή Σίλβα, τον αποκλεισμό από τους ομίλους, την έλευση Μπέντο και μέχρι να βρει η ομάδα ισορροπία και ο Πορτογάλος να μάθει τους παίκτες είχαμε και το Γιουρόπα.

Δεν λέω ότι στην ομάδα δεν έγιναν λάθη. Εγιναν και πολλά ,αλλά άλλο να κάνεις αυτοκριτική και  κριτική και άλλο να χαρακτηρίζεις την ομάδα ως τη χειρότερη.Λες και οι άλλοι είναι καλύτεροι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button