ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Μεταγραφή που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο του Θρύλου

Η απόκτηση του Φαμπιάν Ντρζίζγκα, εκτός από μεταγραφή… αεροδρομίου, είναι και μεταγραφή ουσίας καθώς ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Δεν είναι κάτι το σύνηθες, ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης, το άκουσμα της μεταγραφής τέτοιων ονομάτων στον Ολυμπιακό. Πρόκεται για έναν πασαδόρο, ο οποίος είναι βασικότατο μέλος της τεράστιας Εθνικής Πολωνίας, που έχει αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δείγμα του εξαιρετικού ταλέντου του και δείγμα της ποιότητας που έχει ως παίκτης, η οποία αναμφισβήτητα θα δυναμώσει σε μέγιστο βαθμό το επίπεδο του Θρύλου.

Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης, ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές φυσιογνωμίες της Πολωνίας, αφού στις 27 Οκτωβρίου του 2014, ο Πολωνός Πρόεδρος Μπρόνισλαβ Κομορόβσκι, τον βράβευσε με τον Χρυσό Σταυρό Αξίας, για τα εξαιρετικά του επιτεύγματα και για την προώθηση των Πολωνών στον κόσμο.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε μια πάρα πολύ παραγωγική ηλικία (27), στην οποία έχει ακόμα αρκετά πράγματα να δώσει, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Δείτε σε βίντεο τον νέο παικταρά του Θρύλου:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lCcmev6gQ8I] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=bm6U1FNMfLU]

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button