ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μέντορας” όλων τα τρόπαια της ιστορίας του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Μαντουβαλος με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στο redaroume.gr για  την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό όλης της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η κούπα αυτή είναι ξεχωριστή γιατί ήρθε πιο δύσκολα από τις υπόλοιπες και θεωρό ότι γι αυτό είναι και η πιο γλυκιά.

Μια δύσκολη χρονιά,καθώς βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να παρεκκλίνουμε των αρχών μας και να αλλάξουμε τον αρχικό σχεδιασμό , κάτι που δεν το συνηθίζουμε και δεν μας ήταν καθόλου ευχάριστο.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως, αναγκάζοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους, αυτούς που βιάστηκαν να μας κρίνουν αυστηρά,κακόβουλα και με κακεντρέχεια τελικά να συμφωνήσουν με τις επιλογές της διοίκησης και του προπονητή. Όποια απόφαση παίρνουμε, έρχεται ύστερα από μαραθώνιες συζητήσεις λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους αλλά γίνεται πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας αγνοώντας πλήρως τις αντιδράσεις όσων βρίσκουν πάτημα για εύκολη και ανούσια κριτική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο για την υπερπροσπάθεια και εργατικότητα που έδειξε όλη τη σεζόν. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αθλητές, από αυτούς που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι αλλά χθες δεν ήταν στο γήπεδο, μέχρι αυτούς που πήραν τους τελευταίους πόντους, αγνοώντας κούραση, τραυματισμούς και κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο δίνοντας χαρά στη διοίκηση και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Γιατί όσοι φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν για “μέντορα” τους τα τρόπαια της ιστορίας του συλλόγου και τον πύρινο κόσμο του!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button