ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ διαφορετικοί Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι και Ελ Κααμπί, συνεργάζονται καλά»

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ένας διαστημικός Ολυμπιακός την αναμέτρησή του κόντρα στον Βόλο συντρίβοντας με 5-0 τους Θεσσαλούς στον [Ναό] κι έτσι ζευγάρωσε τις νίκες του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την πεντάρα των Πειραιωτών.

Ο Βάσκος τεχνικός υποκλίηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του μέσω της Cosmote TV ότι: «Ήμασταν πραγματικά πολύ εύστοχοι. Πετύχαμε σε πέντε λεπτά τρία γκολ και νομίζω εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ήμασταν πολλοί εύστοχοι και όταν τελειώνεις το ημίχρονο με 4-0, εκεί έχουν κριθεί όλα. Η ευστοχία ήταν εκείνο που μου άρεσε».

Ακολούθως αναφέρθηκε -έπειτα από σχετική ερώτηση- στην πληρότητα των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση με Ελ Κααμπί, Ταρέμι και Γιάρεμτσουκ (που σκόραρε δις σήμερα): «Είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, το πιο σημαντικό από τα γκολ είναι ότι συνεργάζονται πολύ καλά και είναι εντάξει μέσα στο παιχνίδι μεταξύ τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button