ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Men Of Steel

Σήμερα θα τα πω και γράψω χύμα και τσουβαλάτα. Καταλαβετε το  και σεβαστείτε  την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.  Στις εποχές που ζούμε, αλήθεια, ποιά Ελληνική ομάδα  θα μπορούσε να ανατρέψει ματς από 0-2 και κόντρα σε μία ομάδα η οποία είναι η βάση της Εθνικής Αγγλίας ξέχωρα του ότι πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τον  περιμένει ο κόσμος του, η μάλλον όπως ονειρεύεται την ομάδα  για να ακολουθήσουμε και το μότο που υπάρχει.. Και ξέρετε ποιο είναι το κορυφαίο; Οτι υπάρχει κόσμος στενχωρημένος για το αποτέλεσμα, γιατί ήθελε νίκη.  Αλλές χρονιές η ομάδα θα διαλυόταν μετά το 0-2.

Σήμερα, έβγαινε μία απίστευτη ηρεμία παρά το γεγονός ότι το 0-2 έγινε μέσα σε ένα τετράλεπτο. Οι παίκτες του Μαρτίνς όχι όμως δεν λύγισαν ,αλλά έβγαλαν μία απίστευτη ηρεμία και προσήλωση που ήταν άπόρροια και της ηρεμίας που έβγαζε και ο πάγκος. Δεν αγχώθηκαν, αλλά συνέχιζαν το παιχνίδι τους, όπως πρέπει να κάνει κάθε ευρωπαική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της.

Εγινε το 1-2 από το γκολ του Ποντένσε που στο πρώτο ημίχρονο  έκανε δύο κακά τελειώματα, ενώ είχαμε και το δοκάρι του Γκερέρο και πήγαμε έτσι στο ημίχρονο.

Για να πάμε στο β ημίχρονο, όπου η ομάδα συνέχιζε να έχει ηρεμία, αλλά έβγαζε ταυτόχρονα και απίστευτο πάθος και ένα Focus απίστευτο . Κάπως έτσι έγινε το πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και αν οι παίκτες  της ομάδας  του Μαρτίνς  ήταν λίγο περισσότερο προσηλωμένοι στο τελείωμα θα έπαιρναν και τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ομάδα του προπονητή του.  Απέδειξε ότι είναι ομάδα που δεν φοβάται τίποτα. Απέδειξε ότι ειναι ομάδα που σωστά αναφέρεται στο σάιτ του Ολυμπιακού, ότι αρνείται να χάσει. Γιατί όταν έχεις ενα σοβαρό προπονητή, δουλευταρά που εμπνέει  και δεν σταματάει να δουλεύει τα αποτελέσματα φαίνονται.

Οσι για τον κόσμο ,εντάξει..Οτι και να πούμε είναι λίγο …Η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ τα λεει όλα όπως και οι αμέτρητερς φωτογραφίες πυο έβγαλαν οι Αγγλοι που έχουν δεί και έχουν δει ατμόσφαιρες αλλά το Καραϊσκάκη είναι μία άλλη ,ξεχωριστή εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button