ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μελισσανίδης και Αλαφούζος δεν πληρώνουν τα χρέη τους!»

Εκτενές αφιέρωμα και όχι για καλό σκοπό κάνει η ιστοσελίδα  Insideworldfootball.com στην οποία αναφέρεται στους ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ξένα με την επιλογή τους να μην πληρώνουν τα χρέη των ομάδων τους.

 

Η επιλογή των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου λκατά επαναλαμβανόμενο τρόπο να μη εξοφλούν τα χρέη των ομάδων τους έρχεται να απαξιώσει ακόμη περισσότερο ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα μάτια της Κοινής Γνώμης αλλά και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

Με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «insideworldfootball.com» αναφέρει την πρόθεση των … δήθεν εξυγιαντών να μην αποπληρώσουν τα χρέη τους απέναντι στους Κετσπάγια και Εσιέν, αναδεικνύοντας το μέγεθος της ανυπαρξίας τους σε όλα τα επίπεδα!

«Οι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεν πληρώνουν τα χρέη τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του εν λόγω κειμένου!

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, όπου ο Γεωργιανός προπονητής κατηγορεί ανοικτά την διοίκηση της ΑΕΚ για την αδιαφορία που έδειχνε ώστε να του καλύψει τα οφειλόμενα.

Παράλληλα, υπάρχει εκτενής αναφορά και για τα … πεπραγμένα του Γιάννη Αλαφούζου και τις απαιτήσεις της πλευράς του Μίκαελ Εσιέν, που ανέρχονται στις 900.000 ευρώ, Αξιώσεις, που ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button