ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μείον τρεις βαθμοί και η … ξεφτίλα δεν σταματά

Στην απόφαση να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό για οφειλές της «πράσινης » ΠΑΕ προς τον Βέμερ προχώρησε την Δευτέρα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

 

Τελειωμό δν έχει η … κατάντια στην οποία έχει παρέλθει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα!

Η περίπτωση του Βέμερ αποτελεί την … άκρη του παγοβουνου, αναδεικνύοντας τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους «πράσινους», οι οποίοι κυριολεκτικά θυμίζουν … σωματείο γειτονιάς, αδυνατώντας να βρουν λύση στην εξόφληση του Γερμανού μπακ

Με αφορμή τις οφφειλές της «πράσινης» ΠΑΕ προς τον Βέμερ, οτο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε στην αφαίρεση τριών βαθμών

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button