Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη σφαγή της 20ετίας! [Videos]

Στις 13 Ιουνίου του 2007 συναντάμε το περιβόητο non call στην φαουλάρα του Διαμαντίδη πάνω στον Σκούνι Πεν στην εκπνοή του τρίτου τελικού του ΟΑΚΑ, που βρήκε τους «Πράσινους» να επικρατούν με το … έτσι θέλω με 86-85.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος
Με μία από τις μεγαλύτερες σφαγές που έχει βιώσει ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο πέρασμα των 20 τελευταίων ετών και μάλιστα την εποχή όπου … μεσουρανούσε ο «Φάρος» που καταδυνάστευε τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ συνδέεται χρονικά η σημερινή ημερομηνία.
Συμπληρώνονται κιόλας 17 χρόνια από το … χειρουργείο χωρίς αναισθητικό που βίωσε ο Ολυμπιακός με τον Πίνι Γκέρσον στην άκρη του πάγκου του στο ΟΑΚΑ στον αξέχαστο τρίτο τελικό της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σαν σήμερα, το 2007, άλλωστε, είναι το περίφημο non call με τη ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Διαμαντίδη πάνω στον Σκούνι Πεν, που δεν σφυρίχτηκε ποτέ από τον Πηλοϊδη… . Ένα φάουλ που ούτε καν έδωσαν οι διαιτητές!!! Θυμίζουμε ότι πριν την λήξη εκείνου του τελικού οι δυο ομάδες ήταν στο 1-1 και ο Ολυμπιακός εφόσον έφευγε από το ΟΑΚΑ με το διπλό που άξιζε, θα έκανε πολύ αποφασιστικό βήμα για το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια…
Μία απόφαση που αλλοίωσε έναν τελικό, ένα από τα πολλά «κλεμμένα» πρωταθλήματα των .. απέναντι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button