ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη τιμή για τον Δαφνοστεφανωμένο

Μόνο… Θρύλος υπαρχει εντός συνόρων! Αλλά Θρύλος και… εκτός συνόρων, αφού για μια ακόμα φορά οι ξένοι έχουν κάποιο λόγο και μάλιστα καλαίσθητο να υμνησουν τους ερυθρόλευκους!

Έχουμε ακόμη μία σπουδαία διάκριση, η οποία γεμίζει με υπερηφάνεια όλους στην πειραϊκή ομάδα, όπως φυσικά και τους οπαδούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «thescore.com» o Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στην κορυφαία 20άδα των κλαμπ με το πιο λαμπρό έμβλημα!

Με βάση το εν λόγω δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση,. Μάλιστα γίνεται εκτενής αναφορά στις ρίζες του ονόματος του συλλόγου, που προέρχεται από τους Αγώνες της Αρχαίας Ολυμπίας, κάνοντας αναφορά στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο.

Γίνεται επίσης αναφορά στα 44 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην Ελλάδα και τον έχουν καταστήσει σε κορυφαία ομάδα της χώρας, όπως φυσικά και τα τέσσερα αστέρια, που υπάρχουν πάνω από το έμβλημα της ομάδας και το καθένα από αυτά συμβολίζει δεκάδα πρωταθλημάτων.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Βάσκο Ντε Γκάμα, ενώ στη δεύτερη θέση συναντάμε την Ουνιβερσιδάδ από την Χιλή. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε την Κολωνία, ενώ στην τέταρτη βρίσκεται ο Άγιαξ.

Φυσικά, κανένα άλλο έμβλημα ελληνικής ομάδας δεν βρίσκεται σε αυτή την 20άδα σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button