ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Μεγάλη τιμή να γίνομαι μέρος ενός τέτοιου συλλόγου!»

Τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μάρτον Βάμος.

 

Ο Ολυμπιακός … σκόρπισε τον τρόμο στην Ευρώπη με την ένταξη του Μάρτον Βάμος εκτοξεύοντας στα ύψη την ποιότητά του και το βάθος επιλογών του στην περιφέρεια!
Ο 30χρονος διεθνής Ούγγρος άσος της Φερεντσβάρος από την νέα σεζόν θα φοράει το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και θα … πυροβολεί ανηλεώς τις αντίπαλες εστίας, Με το νέο απόκτημα του Θρύλου να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας και δις Πρωταθλητές Ευρώπης
Αναλυτικά η δήλωση του Μάρτον Βάμος στο olympiacossfp.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να γίνομαι μέρος ενός τέτοιου συλλόγου, με τέτοια παράδοση. Με τον Ολυμπιακό είχαμε διαπραγματεύσεις και τα τελευταία χρόνια και ευτυχώς, πλέον, συμφωνήσαμε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν εκτός Ουγγαρίας, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια ξένη χώρα. Θέλω να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα Ελλάδας και το Κύπελλο και φυσικά, να επιστρέψω ξανά στο Final-8. Νομίζω, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός τη νέα χρονιά, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button