ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη τιμή να με διεκδικεί ο πρωταθλητής Ευρώπης»

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Ξενάκη μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ολυμπιακό.

Μια ακόμα πολύ σπουδαία μεταγραφική βόμβα. Οι τρεμπλούχες απέκτησαν την διεθνή Ελληνίδα φουνταριστή. Σε μια μεταγραφή που ταράζει τα… νερά στο πόλο Γυναικών.

Με την ίδια να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη από τη μεταγραφή στο Θρύλο. Στις πρώτες της δηλώσεις, μέσα από το olympiacossfp.gr, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε μια ομάδα της οποίας οι στόχοι είναι οι ψηλότεροι δυνατοί. Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του την συντριπτική πλειοψηφία της εθνικής ομάδας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι o εν ενέργεια πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό, σε συνδυασμό με το νεανικό  σύνολο της ομάδας, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια όσον αφορά την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Από την πλευρά μου ήθελα να είμαι μέρος αυτού του εξαιρετικού πρότζεκτ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τρόπαια και να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Θεωρώ μεγάλη τιμή για εμένα ως αθλήτρια το να με διεκδικεί ο πρωταθλητής Ευρώπης και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή κ. Χάρη Παυλίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button