ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με VAR οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου

Επιστροφή αυτή την εβδομάδα με τη δεύτερη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Με VAR οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου.

Όλα τα ματς με τη χρήση της τεχνολογίας VAR

Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση αναφορικά με τη χρήση της τεχνολογίας του Video assistant referee, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν με VAR και γραμμή οφσάιντ. Διότι μέχρι τώρα, μόνο με συμφωνία ομάδων που αναλάμβαναν εκείνος το κόστος, είχαμε τη χρήση της τεχνολογίας στη διοργάνωση.

Η ΕΠΟ, βλέποντας το κλίμα που υπάρχει, πήρε μια σημαντική απόφαση για να εκτονωθεί η τεταμένη ατμόσφαιρα. Και να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδας χωρίς να υπάρχει καχυποψία και… μουρμούρα. Η απόφαση της Ομοσπονδίας για τη συνέχεια της διοργάνωσης κατά αυτό τον τρόπο, θα λειτουργήσει σίγουρα θετικά. Με VAR οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τη συνέχεια του Κυπέλλου

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, θα γίνει χρήση της τεχνολογίας VAR και γραμμής οφσάιντ (VOL).
Η χρήση του VAR και του VOL θα αρχίσει από την αμέσως προσεχή φάση της διοργάνωσης (προημιτελική) και τους επικείμενους αγώνες της, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη και την Πέμπτη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button