ΠΟΛΟ

Με τον Εθνικό στο Παπαστράτειο

Μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον ΝΟ Χανίων, στο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Έτσι, το Σάββατο τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον συμπολίτη. Με τον Εθνικό στο Παπαστράτειο.

Για την ακρίβεια οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν, ως τυπικά φιλοξενούμενες, τις «κυανόλευκες» του Πειραιά. Ειδικότερα στο Παπαστράτειο, στις 14:00, για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών. Βέβαια, με βάση τα φετινά αποτελέσματα και την πορεία του Θρύλου, το «εννέα στα εννέα» είναι μονόδρομος και αυτοσκοπός. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκες» θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ευρώπη. Διότι την προσεχή Παρασκευή θα βρεθούν στη Βουδαπέστη. Ώστε να αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Με τον Εθνικό στο Παπαστράτειο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννα Σταματοπούλου

Η διεθνής τερματοφύλακας του Θρύλου, υπογράμμισε: «Το αυριανό παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Εθνικός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Ωστόσο, αν παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε και έχουμε δουλέψει, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε πάντα, ενώ στη συνέχεια, ακολουθεί ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς για εμάς στη Βουδαπέστη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button