ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το ζόρι να μας πείσετε δεν γίνεται!!!

Χάνει ο Ολυμπιακός; Κράξτε ελεύθερα. Χάνει οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από τον Ολυμπιακό; Ψάξτε και βρείτε και το τόσο προκειμένου να δώσετε μία θετική εντύπωση ότι κάτι έκαναν οι “υπόλοιπες” ελληνικές ομάδες.

Ναι, το παραπάνω όχι “θα μπορούσε”, αλλά είναι ξεκάθαρα η “αντικειμενική” γραμμή που βγαίνει από τα εξίσου “αντικειμενικά” σάιτ και όχι μόνο! Έτσι για να στολίσουμε ωραία τις ήττες και να βαφτίσουμε “διδακτικές” τις ήττες όωπς γίνεται και στο μπάσκετ. Να βγει έστω ένα τόσο δα “καλό” έστω κι αν έχεις γίνει ρεντίκολο!! Στο ίδιο έργο θεατές. Εκτός αν είναι Ολυμπιακός όπως προαναφέραμε, οπότε η εντολή πέφτει άμεσα. “Κράξτε”…

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός καταδιώκεται ανηλεώς και αδιάκοπα εντός συνόρων το γνωρίζουμε. Οι προκλήσεις, οι προβοκάτσιες, οι προπαγάνδες καλά κρατούν. Αλλά όταν αυτό το πράγμα πια ξεφεύγει από τα σύνορα της χώρας τότε δεν μπορείς παρά να κλαις από τα γέλια που σου προκαλούνται! Τι όχι; Αν κανείς κάνει μια βόλτα στα “γνωστά” σάιτ και δεν έχει ιδέα του τι έγινε στη βραδιά, προφανώς γιατί είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να δει την ΑΕΚ, θα πίστευε ότι αυτοί ήταν οι μεγάλοι αδικημένοι της βραδιάς. Πάγια τακτική. Όταν χάνει ο Ολυμπιακός πρέπει να έρθει η καταστροφή, πρέπει να έρθει ο κακός χαμός, πρέπει να φύγουν οι παίκτες, πρέπει να φύγει ο προπονητής και φυσικά φταίει ο Μαρινάκης που “έχει εγκαταλείψει την ομάδα”.

Παρά το γεγονός ότι δεν γράφουμε για τους “απέναντι”, απόψε, φτάνει πια και περισσεύει αυτή η προπαγάνδα! Τέσσερις αγωνιστικές και η ΑΕΚ έχει μηδέν βαθμούς και συζητούν για “κέρδη”, για “πιθανότητες πρόκρισης” και για “καλή παρουσία”. Όταν ο Ολυμπιακός έχανε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα γράφανε “και λίγα ήταν”. Έίναι έτσι ή όχι; Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε βαθμό – χρυσάφι από την παγκόσμια Μπαρτσελόνα, μας έλεγαν πως η Μπάρτσα “έκατσε”. Κι ας έχασε ευκαιρίες, κι ας είχε και τα δοκάρια. Ναι… Και τα δοκάρια “μιλημένα” ήταν. Εκεί δεν ήταν επιτυχία ο βαθμός και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σταμάτησε την παγκόσμια Μπαρτσελόνα.

Εδώ στην ΑΕΚ βρίσκουν και κέρδη από αυτό το “μηδέν” των τεσσάρων αγωνιστικών. Έχει κέρδη και δεν είναι ακόμα μεγαλύτερο το ρεζιλίκι ότι πχ η Μπάγερν βαριόταν 88 λεπτά στην Αθήνα και είπε σε 2 λεπτά να καθαρίσει το ματς με 2 γκολ; Δεν είναι ακόμα μεγαλύτερο το ρεζιλίκι να κοπανάει άλλα 2 στο ρελαντί και στο πολύ χαλαρό; Είπαμε κέρδη… κέρδη!

Κέρδη τεράστια, αλλά όποιος ξέρει να βλέπει και ξέρει να διαβάζει και μπάλα, τότε αντιλαμβάνεται πως με το ζόρι δεν γίνεται να μας… πείσουν ότι υπάρχουν κέρδη από ένα 0/4. Άν αυτό είχε συμβεί στον Ολυμπιακό, τώρα ξέρουμε πολύ καλά τι θα είχε συμβεί.Αλλα είπαμε. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ!!!!!!! ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ “ΚΟΥΛΟΥΡΙ”!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button