ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με την κούπα κέρδισε ηρεμία και χρόνο

Μην ξεχνάει κανείς πώς η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία στις 18 Αυγούστου!

Ο Μαρτίνς στην ουσία αλλάζει κατά 50% την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και θα μπορέσει να το κάνει με τους δικούς του κανόνες.

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν με μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα. Κάνοντας επίδειξη δύναμης. Χθες βράδυ κατέκτησαν και το Κύπελλο Ελλάδας. Άγγιξαν και την παρουσία στο Final-8 του Europa League. Έχοντας κάνει πολύ σημαντικές εμφανίσεις και στην Ευρώπη, όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Με την κούπα στο Βόλο έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την μαγική περίοδο 2019-20. Από σήμερα ξεκινά η νέα, η σεζόν 2020-21.

Την Παρασκευή το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα, την Τετάρτη 23/9 και την Τρίτη 29/9 τα δύο ματς για τα πλέι οφ του Champions League. Αναμετρήσεις καθοριστικές ώστε να ξεκινήσει καλά η χρονιά. Τί είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα στην αφετηρία της σεζόν, όταν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ; Τα αποτελέσματα και εν προκειμένω οι τίτλοι. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο είναι πολύ σημαντική.

Διότι πλέον ο Μαρτίνς έχει κερδίσει ηρεμία και χρόνο για να κάνει σωστά τη δουλειά του, για μια ακόμα φορά. Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αλλάζει σε ποσοστό 50% σε σχέση με πέρσι. Για να ρολλάρει θα απαιτηθεί να περάσει καιρός. Δεν θα γίνει από τη μια ημέρα στην άλλη. Όταν, όμως, αυτά τα παιδιά που κλήθηκαν χθες να αγωνιστούν σε θέσεις που δεν είναι οι κανονικές τους, ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά, ο προπονητής μπορεί να κάνει τη δουλειά του πιο άνετα.

Να εγκλιματίζει τους νέους, αλλά να ποντάρει και στους παλιούς για την αφετηρία. Να μπαίνουν σιγά-σιγά οι καινούργιοι στο κλίμα, έχοντας τη βοήθεια των παλιών. Επίσης, «κλειδί» σε αυτή τη διαδικασία είναι και το άριστο κλίμα στο Ρέντη. Το οποίο είναι πλεονέκτημα σε όλη αυτή τη διαδικασία. Κάτι που έχει φανεί πολλάκις, αλλά θα φανεί ακόμα περισσότερο στην πορεία και τη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button