Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με την ίδια φιλοσοφία για τίτλους»

c352068cdb5f2550862c7ae3f6f02e41

Το στίγμα που θα χαρακτηρίζει και τον φετινό Ολυμπιακό έδωσε ο  Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η αγωνιστική νοοτροπία και η εν γένει φιλοδοφία που διέπουν τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και τον έχουν οδηγήσει σε επιτυχίες αποτελεί σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο την ικανή και αναγκαία συνθήκη για τη ευόδωση και των φετινών υψηλών στόχων.

Ο προπονητής των δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του, ενώ ξεκαθάρισε ότι ευχή του είναι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα μακριά από φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια, φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές και όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, γνωρίζουμε πως όλοι αρχίζουμε και φέτος από την ίδια αφετηρία. Αλλάξαμε λίγους παίκτες ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος την προσπάθεια μας και στο τέλος της σεζόν, να δούμε τι καταφέραμε. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία και τύχη».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button