ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης άλλαξε εικόνα!» (pics)

Ποστάρισμα που αναδεικνύει την ποιοτική οργάνωση του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα, ανέβασε η Ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει χρόνια τώρα για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του σε όλα του τα τμήματα κι ανεξαρτήτων ηλικιακών ορίων.

Με την φιλοσοφία και ιδιοσυγκρασία του κορυφαίου συλλόγου της χώρα να αποτυπώνεται σε κάθε περίπτωση και να γίνει βίωμα στο σύνολο των ηλικιών, χαρακτηρίζοντας σε όλη την μεγαλοπρέπεια την μοναδικότητά του!
Με τον Θρύλο ως οργανισμό να αναζητά παντού την κορυφή και την διαρκή βελτίωση!
Σε αυτό το πνεύμα κινούνται και η Ακαδημία των «ερυθρόλευκων» η οποία, όπως και η πρώτη ομάδα, επίσης εξελίσσεται και βελτιώνεται. Τόσο σε έμψυχο υλικό, σε τεχνογνωσία ανάδειξης ποδοσφαιρικού ταλέντου, όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων!

«Με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης, το εστιατόριο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη άλλαξε εικόνα! Σε συνεργασία με τον κ. Ερνάνι Γκόμες, διατροφολόγο της πρώτης ομάδας, η αισθητική παρέμβαση έδωσε ένα υπέροχο αποτέλεσμα», αναφέρει η ακαδημία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την αναβάθμιση του εστιατορίου, των παιδιών, που θα αποτελέσουν το μέλλον του Θρύλου!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button