ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mε σοβαρότητα και υπευθυνότητα ο Ολυμπιακός

Kανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Κορονοϊό  που έχει πια εξελιχθεί σε πανδημία και ουδείς πρέπει να παίζει με τέτοια πράγματα   και να εκμεταλλευεται καταστάσεις. Οπως πχ,  στην περίπτωση των Fake news που αφορούσαν στον Ολυμπιακό και το ότι κατά κάποιους δεν ήθελε  να υπάρξει διακοπή  των Πλει οφ.

Κάτι τέτοιο βέβαια, όπως τόνιζαν οι Πειραιώτες, δεν υπάρχει επ ουδενί λόγω. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει όταν ο ίδιος ο οργανισμός και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, έπεσε θύμα του Κορωνοϊού κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Social Media, ενώ και όλος ο σύλλογος  πέρασε απο τεστ που βγήκαν αρνητικά.

Mε τους “Ερυθρόλευκους”   να μην είναι λοιπόν εναντίον της αναβολής αλλά υπερ αυτής με την απόφαση όμως  να πρέπει να παρθεί μέσα απο συζητήσεις σοβαρές ,με την ομάδα του Πειραιά στο έκτακτο Δ.Σ να θέτει και το θέμα της βοήθειας προς τις ομάδες  ,ειδικά τις  πιο αδύναμες και οικονομικά, που θα έχουν πρόβλημα εσόδων  από τη στιγμή που δεν θα διεξάγονται οι αγώνες σε μία κρίσιμη ημερολογικά κατάσταση ,μιας και στις 31-3 θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πιο σημαντικό κομμάτι των αδειοδοτήσεων .

Οταν κάποιοι, λοιπόν, χωρίς σκέψη θέλουν να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια, ο Ολυμπιακός απαντά με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close