ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Πάβιτς η κλήρωση του Ευρωπαϊκού

Από τα τέλη Αυγούστου (27/8) ως τις 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Κροατία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο. Σε Άνδρες και Γυναίκες. Με τους ομίλους να γίνονται γνωστοί το βράδυ του Σαββάτου στο Σπλιτ. Με Πάβιτς η κλήρωση του Ευρωπαϊκού.

Κλήρωση με… άρωμα Ολυμπιακού

Το βράδυ του Σαββάτου, στο μαγευτικό Σπλιτ, έγινε η κλήρωση για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε πόλο Ανδρών και Γυναικών. Τα οποία θα «φιλοξενήσει» η Κροατία σε λίγους μήνες. Η διοργάνωση του 2022 στην οποία θα πάρουν μέρος και οι δύο εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Με Άνδρες και Γυναίκες θα πάει η Ελλάδα στη μεγάλη διοργάνωση για το ευρωπαϊκό πόλο. Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε πριν από λίγη ώρα. Με τη συμμετοχή του Γιόσιπ Πάβιτς.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας και νικητής του LEN Champions League με τον Ολυμπιακό ήταν αυτός που έβγαλε και το μπαλάκι με την εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Ήταν εκείνος που έφερε την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στον β΄όμιλο. Μαζί με τη διοργανώτρια χώρα του Ευρωπαϊκού, την Κροατία, τη Γαλλία και τη Μάλτα. Με Πάβιτς η κλήρωση του Ευρωπαϊκού.

Στα μέτρα και η κλήρωση των Γυναικών

Σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα Γυναικών, στον πάγκο της οποίας είναι η Αλεξία Καμμένου, επίσης η κλήρωση για το ευρωπαϊκό του Σπλιτ ήταν στα μέτρα της. Διότι η Ελλάδα τοποθετήθηκε στο γκρουπ Α. Μαζί με την ελληνική ομάδα είναι η Γερμανία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία και η Ρουμανία. Θυμίζουμε πώς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινά στις 27 Αυγούστου. Ο τελικός των Γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ μια ημέρα μετά (10/9) θα διεξαχθεί εκείνος των Ανδρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button