ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τσάρτερ στην Αγία Πετρούπολη ο Θρύλος

Την Τετάρτη η αναχώρηση της αποστολής για την Ρωσία ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια συνηθίζει στα δύσκολα ταξίδια που απαιτούνται διπλές πτήσεις, αναμονές στα αεροδρόμια και γενικότερα ταλαιπωρία, να χρησιμοποιεί πτήσεις τσάρτερ για την διευκόλυνσή του.

Έτσι, παρότι το κόστος είναι μεγάλο (σ.σ.: 40 με 50 χιλιάδες ευρώ) η ΚΑΕ προσφέρει στους παίκτες την άνεση να ταξιδέψουν απευθείας για τον προορισμό τους και ξεκούραστα. Έτσι, θα γίνει και για το προσεχές παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την Πέμπτη. Απευθείας πτήσεις για την συγκεκριμένη πόλη δεν υπάρχουν, οπότε απαιτείται δρομολόγιο Αθήνα-Μόσχα ή Αθήνα-Κωνσταντινούπολη και από εκεί Αγία Πετρούπολη.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ναύλωσαν λοιπόν τσάρτερ και η αποστολή θα μεταβεί με ένα αεροπλάνο την Τετάρτη στην Αγία Πετρούπολη. Αυτό, θα γίνει και με αρκετούς άλλους προορισμούς φέτος, εφόσον συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, ώστε να ξεπερνιέται και η όποια απαγόρευση πτήσεων υπάρχει στις χώρες λόγω του κορωνοϊού.

Σε αντίθεση με τα άλλα χρόνια βέβαια, όπου στα τσάρτερ έμπαιναν και φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με λιγότερα χρήματα απ’ ότι θα τους κόστιζε να κανόνιζαν μόνοι το ταξίδι, στο αεροπλάνο θα μπουν μόνο παίκτες, προπονητικό τιμ και μέλη της ομάδας. Ο κορωνοϊός, απαγορεύει και εύλογα, την επιβίβαση οποιουδήποτε εκτός ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button