ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με αντίπαλο τη Νοβάρα

Η σειρά των αγώνων του Ολυμπιακού με την VDU Κάουνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Μιας και οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν δύο άνετες νίκες. Τόσο στη Λιθουανία όσο και στην Ελλάδα με σκορ 3-0 σετ. Αλλά η συνέχεια στο CEV Challenge Cup θα είναι εντελώς διαφορετική. Μιας και στον επόμενο γύρο τα κορίτσια του Λορέντζο Μιτσέλι θα αντιμετωπίσουν μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Με αντίπαλο τη Νοβάρα.

Η ιταλική Νοβάρα στο δρόμο του Ολυμπιακού

Λοιπόν, η συνέχεια στη διοργάνωση έχει ένα πολύ μεγάλο «εμπόδιο» για τα κορίτσια του Θρύλου. Πιο συγκεκριμένα, στη φάση των «16» οι κοπέλες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Νοβάρα. Ειδικότερα ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα πιο μεγάλος βάσει προγράμματος. Μιας και το πρώτο ματς θα γίνει στα τέλη Νοέμβρη στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη.

Επιπλέον μια εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς στην Ιταλία. Όμως οι «ερυθρόλευκες» έχουν μέταλλο και έχουν αποδείξει πώς μπορούν να παλέψουν κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Άρα αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και κόντρα στις Ιταλίδες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με αντίπαλο τη Νοβάρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button