ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mε 15.000 κόσμο στο Βόλο

Με ανακοίνωση του ο  Βόλος έκανε γνωστ/ο ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια  για το παιχνίδι της Κυριακής, όσον αφορά στην έναρξη των πλέι οφ. Στην ανακοίνωση της, η ομάδα της Μαγνησίας επισημαίνει παράλληλα τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τους φιλάθλους της, ενώ υπογραμμίζει ότι οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα βρουν εισιτήρια μόνο μέσω της πειραιώτικης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: “Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει τα εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αφορούν την σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα)”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button