ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 14 ομάδες η Super League της σεζόν 2020-21

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Ξάνθης και του Απόλλωνα - Κανονικά οι αγώνες μπαράζ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Ξάνθης και του Απόλλωνα – Κανονικά οι αγώνες μπαράζ.Δεν αλλάζει ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας την επόμενη σεζόν. Με 14 ομάδες έγινε η λίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με 14 ομάδες θα γίνει και την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Διότι οι εφέσεις που είχαν καταθέσει η Ξάνθη και ο Απόλλων Σμύρνης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να μην διεξαχθούν τα μεταξύ τους μπαράζ, απορρίφθηκαν.

Συνεπώς, οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν στις 22 και τις 29 Αυγούστου, στις δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν ποια θα είναι η 14η ομάδα στη Super League της σεζόν 2020-21. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τις εφέσεις με οριακή πλειοψηφία και ψήφους 3-2. Κρίνοντας πώς έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, βάσει προκηρύξεων, για τον ορισμό του μπαράζ ανόδου/παραμονής.

Κάτι που σηματοδοτεί και το τέλος στα σενάρια και τις προσπάθειας από την πλευρά της… εξυγίανσης για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας περιόδου με 15 ομάδες. Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου τους τελείωσε τις όποιες… ορέξεις είχαν. Μην ξεχνάμε πώς οι ομάδες της Super League είχαν ψηφίσει να παραμείνουν 14 οι ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, παρότι από την ΕΠΟ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για αναδιάρθρωση!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button