ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Ρεάλ Μαδρίτης και Ευρωλίγκα! (pics)

Σε μία εντυπωσιακή τελετή, στη Μαδρίτη, η Euroleague υπέγραψε την Αρχή των Αθηνών, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard!

Στο πάνελ, από αριστερά, προς τα δεξιά, βλέπει κανείς τους κ.κ. Στέφεν Ορτέγα (University of Harvard)Φλορεντίνο Πέρεθ (Πρόεδρος Real Madrid CF)Τζόρντι Μπερτομέου (Πρόεδρος Turkish Airlines Euroleague)Οζάν Μπαλαμπάν (Αντιπρόεδρος Fenerbahçe Doğuş) και Κριστιάν Καρεμπέ (Olympiacos FC).

 

Η κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, για να νικηθούν τα σύνορα και οι διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού!

Σημαντικότερο όλων, όμως, είναι η παρουσία στο πάνελ του ιδίου του Προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης! Μετά την Μπαρτσελόνα, μόλις λίγους μήνες πριν, η «Αρχή των Αθηνών για το δικαίωμα της συμμετοχής στον Αθλητισμό» υπογράφεται ξανά από έναν τεράστιο σύλλογο, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και γίνεται σαφές ότι στο κορυφαίο επίπεδο, πρωτοβουλίες και προσπάθειες, όπως εκείνη που έκανε (και κάνει) ο κ. Μαρινάκης με το Πανεπιστήμιο του Harvard, βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες!

Σχετικές δηλώσεις:

Φλορεντίνο Πέρεθ (Πρόεδρος Real Madrid CF)«Σεβόμαστε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του κ. Μαρινάκη, για την “Αρχή των Αθηνών” και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να εξαπλωθεί παντού το μήνυμα, το οποίο θέλει να περάσει αυτό η πρωτοβουλία».

Τζόρντι Μπερτομέου (Πρόεδρος Turkish Airlines Euroleague)«Ο αθλητισμός δεν χωρίζεται σε σπορ. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε, πατώντας επάνω στην “Αρχή των Αθηνών”, για να καταργήσουμε τις διακρίσεις και μέσω του αθλητισμού, να ενώσουμε τους λαούς».

Στέφεν Ορτέγα (University of Harvard)«Ευχαριστώ θερμά την Ευρωλίγκα, τον κ. Φλορεντίνο Πέρεθ και τον κ. Οζάν Μπαλαμπάν (αντιπρόεδρος της Fenerbahçe Doğuş) για τη στήριξή τους, καθώς και τον κ. Καρεμπέ, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας, από την αρχή. Θα ήθελα, όμως, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς την αρωγή και την προσπάθεια του οποίου, δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε αυτό το συνέδριο, λίγους μήνες νωρίτερα και να υπογράψουμε αυτή τη σπουδαία “Αρχή των Αθηνών”, προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα για την ενότητα, μέσω του αθλητισμού».

Κριστιάν Καρεμπέ (Olympiacos FC)«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, ως οργανισμός στον Ολυμπιακό, που η προσπάθειά μας αυτή, με το Πανεπιστήμιο του Harvard, αγκαλιάζεται από τον κόσμο του αθλητισμού. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενερμπαχτσέ και φυσικά η ίδια η Ευρωλίγκα είναι τεράστιοι οργανισμοί και βλέπουμε ότι στέκονται δίπλα στην πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, για να κάνουμε τον αθλητισμό το “όχημα” που θα οδηγήσει προς ένα καλύτερο αύριο, για τους λαούς της γης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button