ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: “Βελτίωση στην τελική προσπάθεια”

Για την βελτίωση στην τελική προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακου, εν όψει της συνέχειας, στάθηκε στις δηλώσεις του στη Nova , ο Πέδρο Μαρτίνς.

“Είναι αλήθεια πως στο τελείωμα των φάσεων δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ. Με τον τραυματισμό του Αβραάμ χρειάστηκε να κάνουμε πιο γρήγορα τις αλλαγές. Αυτό μας έδωσε αρχικά φρεσκάδα, αλλά στη συνέχεια είχε αντίκτυπο στην ομάδα. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες. Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε όσον αφορά στην τελική προσπάθεια”

Λίγο αργότερα μίλησε στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Τι γεύση σας αφήνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού και αν φάνηκε η διαφορά των δύο επίσημων αγώνων που έχει η Πλζεν στα πόδια της;

«Καταρχάς ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο αντίπαλο με διεθνείς Τσέχους ποδοσφαιριστές και ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Θέλαμε να βγάλουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, αλλά φάνηκαν αρκετές ελλείψεις και δεν δείξαμε αυτό που περιμέναμε. Είχαμε θέματα στην τελική πάσα, μας έλειψε πολύ αυτό. Δεν μας βοήθησε να δημιουργήσουμε δυσκολίες στον αντίπαλο μας γιατί δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι όπως συμβαίνει σε αυτά τα ματς. Υπήρχαν διαστήματα που ήταν καλοί εκείνοι και διαστήματα που ήμασταν καλοί εμείς. Νομίζω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί απομένουν ακόμα 90 λεπτά και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μένουν ακόμα 90 λεπτά για να δούμε ποιος θα προκριθεί».

Με βάση το γεγονός ότι το παιχνίδι άνοιξε στα τελευταία λεπτά πόσο επηρέασε τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι αναγκάστηκε να κάνει νωρίς μία αλλαγή;

«Η ζέστη ήταν αφόρητη και βλέπετε ότι συνεχίζω να ιδρώνω. Φανταστείτε πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ γιατί είναι και οι δύο επιθετικές. Υπήρχαν στιγμές που μας δημιούργησαν δυσκολίες. Από το 35′ έως το 55′ κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα και μας δυσκόλεψαν πολύ, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ και ο ρυθμός ήταν πολύ υψηλός. Ξέραμε ότι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν αυτό το παιχνίδι και αυτό επηρέασε το ρυθμό του αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button