ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Κρατάμε το αποτέλεσμα”

Ο Πέδρο Μαρτίνς ,όντας απόλυτα απαιτητικός, μίλησε στην κάμερα της Nova  τονίζοντας πως αυτό που κρατάει απο το παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

Για το τι κρατάει απο το παιχνίδι:

 

Κρατάμε το αποτέλεσμα που είναι και το πιο σημαντικό. Είμαστε δίκαιοι νικητές, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε γιατι υπάρχουν ακόμη παίκτες που δεν έχουν ρυθμό, που ήταν το πρώτο ή το δευτερο παιχνίδι τους, όπως ο Χολέμπας, ο Ραφίνια ή ο Εμβιλα. Σημαντικό είναι οτι είχαμε αγωνιστικό πνεύμα, ο ρυθμός θα έρθει με τον καιρό. Θέλουμε να εντάξουμε τους καινούργιους, το καταφέρνουμε και δείξαμε τον χαρακτήρα που θέλαμε.

Για τον Φορτούνη και τον Μασούρα μπου μπήκαν αλλαγές και σκόραραν:

O Φορτούνης και Μασούρας μπου μπήκαν στο ημίχρονο ξέραμε οτι έχουν ποιότητα. Με τον Φορτούνη πατήσαμε περισσότερο περιοχή που δεν μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο και με τον Μασούρα βρήκαμε χώρο στα πλάγια.

Για το αν κάνει διαχείριση ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια και πως βλέπει τα παιχνίδια:

Κάνουμε διαχείριση ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν οι παίκτες. Δηλαδή ξέραμε οτι οι Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης κάποια στιγμή πρέπει να βγουν. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν υπάρχουν φαβορί, είναι μια ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας. Είναι δύσκολο το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που προκρίθηκε επι της πρωταθλήτριας Σερβίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button