ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στο ημίχρονο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στο Βόλο, κάνοντας την αυτοκριτική της ομάδας για το κακό πρώτο 20 λεπτο, αλλά έκανε αναφορά και για τους Βινάγκρε, Τιάγκο Σίλβα που έδωσαν αρνητικό στίγμα ο πρώτος και θετικό  ο δεύτερος στα λεπτά που έπαιξαν.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του Μασούρα: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Δεν είχαμε καθόλου καλή οργάνωση και ήταν άσχημος ο τρόπος μας στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά ηρεμήσαμε κάπως, αλά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ο Βόλος ήρθε με αυτοπεποίθηση και είναι μία ομάδα που έχει καλές μεταβιβάσεις. Δεν νομίζω ότι το 4-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και δεν θέλω να σταθώ στα πολλά γκολ που βάλαμε, αλλά στα πολλά λάθη που κάναμε και στην κακή εικόνα που είχαμε».
Για το τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο: «Τίποτα το συγκεκριμένο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Όλοι είδαμε ότι χάναμε τη μπάλα εύκολα και έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο για να την κερδίσουμε ξανά. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους χώρους και όλοι σταθήκαμε στη συμπεριφορά και αυτό επιχειρήσαμε να αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Βινάγκρε: «Ήταν μία αλλαγή που έπρεπε να γίνει. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή εκείνο το διάστημα. Βλέπαμε ότι η ομάδα στα πρώτα 35 λεπτά δεν πήγαινε καλά. Χάσαμε και το δεξί μπακ και έπρεπε να βρούμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Γι’ αυτό και βάλαμε τον Μάριο δεξί μπακ για να μας δώσει σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Για τον Τιάγκο Σίλβα: «Είναι πράγματι ένας παίκτης που τελευταία μας δίνει πολύ θετικές απαντήσεις. Ήταν αρκετό καιρό έξω και χρειάστηκε καιρό για να προετοιμαστεί. Τώρα που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα θα χρειαστεί για να μας δώσει λύσεις».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button