ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς;:«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί»

Στα στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρησή του κόντρα στην Αντβέρπ αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

 

 

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη των ομίλων του Europa League  φιλοξενώντας την Αντβέρπ στην πρεμιέρα της δέυτερης τη τάξει διοργάνωσης. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέκεται στα σημεία – κλειδιά, που θα φέρουν τους Πρωταθλητές Ελλάδας σε θέση υπεροχής έναντι των Βέλγων, τονίζοντας ότι περιμένει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

.

Αναλυτικά:

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας, ο Θανάσης Ανδρούτσος και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταίας στιγμής στην ομάδα…

«Ο Μασούρας δεν θα είναι έτοιμος, δεν θα πάρει μέρος. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος. Ο Ανδρούτσος θα εκτιμηθεί ξανά, δεν έχι κάτι το σοβαρό αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος. Ο Λαλά ταλαιπωρείται από μία ίωση γαστρεντερίτιδας, όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, με εξαίρεση βέβαια όπως όλοι ξέρετε τον Κώστα Φορτούνη.»

Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός έπαιξε για ένα διάστημα μισής ώρας απέναντι στον Ατρόμητο καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Πότε θα μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μία τέτοια απόδοση, αλλά σε μεγαλύτερη διάρκεια;

Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Συνεχώς προπονούμαστε για να έχουμε σταθερότητα και να είμαστε καλύτεροι και με μεγαλύτερη διάρκεια. Το ματς με την Αντβέρπ είναι διαφορετικό, παίζουμε απέναντι σε μία επιθετική και ποιοτική ομάδα. Παίζει καταιγιστικό ποδόσφαιρο με κάθετες μπαλιές. Τα στοιχεία του αντιπάλου είναι διαφορετικά απ’ αυτά που έχει ο Ατρόμητος. Θέλουμε να φαινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και πιο έτοιμοι και πραγματικά πιστεύουμε πως συνεχώς βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί και επιθετικοί όπως με τον Ατρόμητο, όμως θέλουμε να βελτιώσουμε τα ποσοστά της ευστοχίας μας σε σχέση με τον τελευταίο μας αγώνα.

 

Ποιο πιστεύετε θα είναι το κλειδί για να πάρει τη νίκη η ομάδα σας;

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Να κάνουμε ένα ματς τακτικά άψογο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία επιθετική ομάδα. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή να διαχειριστούμε τα λεπτά που θα είναι ο αντίπαλος καλύτερος, όπως και τα λεπτά που θα είμαστε εμείς. Να είμαστε προσεκτικοί, αλλά και καλοί στην τακτική μας.

 

Επειδή ακριβώς μας είπατε πως η Αντβέρπ έχει διαφορετικά εντελώς στοιχεία με τον Ατρόμητο, να περιμένουμε ένα διαφορετικό σύστημα από την ομάδα; Επίσης όπως ρωτήθηκε και ο Γιαν Εμβιλά, πόσο διαφορετικός είναι ο Ολυμπιακός με τον Μαντί Καμαρά στο κέντρο του;

«Προφανώς γνωρίζετε πως δεν μπορώ να μιλήσω για τα πλάνα μας, τι δουλεύουμε και πως θα αγωνιστούμε. Ο Μαντί είναι διαθέσιμος για να παίξει και έχει μία πιθανότητα όπως όλοι για να αγωνιστεί. Ξέρετε όμως πως δεν μπορώ να μιλήσω για την ενδεκάδα και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στο ματς.»

 

Ποια κομμάτια είναι αυτά τα οποία θέλετε να βελτιώσετε, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο;

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά και αυτά που δείχνουν ότι κάτι κάνουμε καλά. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε όλα τα στοιχεία. Σίγουρα τα ποσοστά αποτελεσματικότητας θέλουμε να είναι ψηλά, σε σχέση με το τελευταίο μας ματς. Να έχουμε την ίδια δημιουργικότητα, η ομάδα δείχνει ότι το έχει αυτό το στοιχείο. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά κομμάτια μέσα στο παιχνίδι μας τα οποία μπορούμε και πρέπει να τα βελτιώσουμε, θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας γιατί την ομάδα δεν την έχουμε δει ακόμη στα επίπεδα που πραγματικά μπορεί να αγωνιστεί. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μετάβασή μας από την άμυνα στην επίθεση και είμαστε σε καλά επίπεδα. Θέλουμε να φανούμε βελτιωμένοι, γιατί είναι πράγματα τα οποία δουλεύουμε.»

Είπατε για το επιθετικό ποδόσφαιρο της Αντβέρπ. Ο προπονητής της είπε ότι δεν κοιμάται γιατί δέχονται πολλά γκολ και όταν είδε τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός, ήταν κάτι το οποίο τον προβλημάτισε. Είναι κάτι το οποίο έχετε δει και ποντάρετε εσείς; Να περιμένουμε πολλά γκολ στο ματς;

«Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ένα ανοιχτό γκολ. Είναι δύο ομάδες οι οποίες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και θέλουν να είναι κυρίαρχοι στο γήπεδο. Συμφωνώ με τον αντίπαλο προπονητή, θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς αναφορικά με την επίθεση. Θέλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε το δυνατό στοιχείο της Αντβέρπ. Θα είναι ανοιχτό ματς, θέλουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί όπως με τον Ατρόμητο, όμως να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και όχι όπως στο τελευταίο μας παιχνίδι.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button