ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mαρτίνς; “Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους λόγους της ήττας  του Ολυμπιακού  κάνοντας λόγο για λάθη που έγιναν και δεν επιτρέπονται σε τέτοιο υψηλό επίπεδο.

Για το ματς: “Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο πρώτο μέρος, μπήκαμε καλά στο δεύτερο. Έπρεπε να ρισκάρουμε και δεχθήκαμε τα άλλα δύο γκολ. Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλη αξία, είναι επιπέδου Champions League. Η Αταλάντα ήταν αποτελεσματική σε όλες τις ευκαιρίες. Δεν αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο μας, όπως θα θέλαμε”.

Για το τι έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός: “Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα. Έπρεπε να είμαστε εμείς που θα είχαμε το πάνω χέρι. Είχαμε καλή αντίδραση στο πρώτο γκολ, όμως δεχθήκαμε τα άλλα γκολ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Στις στιγμές που έπρεπε να σταθούμε καλύτεροι, κάναμε λάθη”.

Για το αν θα άλλαζε κάτι“Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, ό,τι έγινε έγινε, πρέπει να προχωρήσουμε, θα το αναλύσουμε, να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button