ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί»

O Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές  του για την εξαιρετική τους οξυδέρκεια και αποτελεσματικότητα στο ματς της Τρίπολης.

Αναλυτικά

«Ήμασταν αποτελεσματικοί. Σημειώσαμε γκολ από στατικές φάσεις κάτι που μας βοήθησε στο παιχνίδι μας. Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας, κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας βοήθησε. Ο Αστέρας μας είχε μελετήσει και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Ακόμα και τις στιγμές που δεν πιάνουμε την απόδοση που θέλουμε πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Στην αρχή μας έλειπε η δυναμική, αλλά έπειτα η ομάδα προσαρμόστηκε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε μέσα στο παιχνίδι.

Και συνέχισε:  Αστέρας είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την κατοχή. Εμείς τους υποχρεώσαμε να παίξουν κλειστά σήμερα. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας. Ήμασταν αποτελεσματικοί κάνοντας το 0-2 και το παιχνίδι βγήκε πιο εύκολα καθώς γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μια ποιοτική ομάδα».

Οσον αφορά για τους παίκτες που έχουν περάσει το θέμα τον Κορονοϊο

«Έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα 100%. Ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί τις ομάδες, αλλά με τον καιρό θα καταφέρνουμε να το διαχειριζόμαστε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button