Μαρτίνεθ: «Απαράδεκτος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού»

Ιδιαίτερα καυστικός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν ο Πέδρο Μαρτίνεθ. Μιας και ο προπονητής της Βαλένθια μίλησε αρκετά για τον πρόεδρο των «πράσινων». Μαρτίνεθ: «Απαράδεκτος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού».
Ειδικότερα ο Ισπανός κόουτς έκανε εκτενή αναφορά και ήταν άκρως καταγγελτικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2 της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό. Γιατί μίλησε για τη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟ και αναρωτήθηκε πώς γίνεται η Euroleague να επιτρέπει αντίστοιχες συμπεριφορές εντός γηπέδου.
Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνεθ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
«Ο πρόεδρός τους είναι απαράδεκτος, και δεν μπορεί η Ευρωλίγκα, που είναι μια τόσο σοβαρή λίγκα και τέτοια, να επιτρέπει σε τέτοιου είδους άτομα, που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες του αθλητισμού, να δημιουργούν κακό κλίμα σε ένα άθλημα που είναι ένα όμορφο άθλημα, στο οποίο ο κόσμος θέλει να κερδίσει, δίνει το μάξιμουμ, κάποιοι κερδίζουν και άλλοι χάνουν, αλλά στο τέλος αυτό είναι ο αθλητισμός.
Ο άνθρωπος πηγαίνει στο τραπέζι της γραμματείας για να δημιουργήσει κακό κλίμα, να επηρεάσει το ματς. Μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο και η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να πάρει μέτρα. Υπήρξε μια πρόκληση από έναν παίκτη, δεν την είδα προσωπικά. Όμως οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την είδαν. Δεν δίνω μεγάλη σημασία. Θα ήταν καλύτερα να μην είχε συμβεί, αλλά ο κόσμος εκτός γνωρίζει για αυτό. Υπάρχει ένα άτομο που είναι κατ’ επανάληψη υπαίτιο για προκλήσεις».
🗣️ “Gente que quiere influir desde fuera de la cancha en lo que pasa en el deporte… Eso es muy impresentable. Y es reincidente. La Euroliga no debe permitir algo así.”
Las palabras de Pedro Martínez sobre el presidente del PAO pic.twitter.com/Jp2snj0IBD
— Gigantes del Basket (@GIGANTESbasket) April 30, 2026





