ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Μαρσέλο ο Θρύλος!

Σχήμα με τον Βραζιλιάνο άσο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Κασάμι – Φορτούνη στον άξονα της μεσαίας γραμμής  παρατάσσει ο Μίτσελ στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Στις ηγετικές ικανότητες ου Μαρσέλο ποντάρει πολλά ο Μίτσελ για την … επανεκκίνηση και την τελική αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την εκπλήρωση των υψηλών φετινών του στόχων.

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση των Πρωταθλητών Ελλάδας μετά την διακοπή λόγω Μουντιάλ βρήκε τον 59χρονο προπονητή να εμπιστεύεται φανέλα βασικού στον 34χρονο πρώη ναρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Τζολάκης. Την τετράδα της άμυνας απαρτίζουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βρουσάι, Ντόη Ρέτσος και Μαρσέλο.

Οι Κασάμι και Εμβιλά θα αποτελέσουν το δίδυμο αμυντικών μέσων, με τους Μπιάλ και Αγκιμπού Καμαρά να ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τα άκρα, με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή., Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Μπακαμπού.

 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Τζολάκης, Βρουσάι, Ντί , Ρέτσος , Μαρσέλο – Κασάμι Εμβιλά, Αγκιμπου Καμαρα, Μπιέλ,- Φορτούνης -, Μπακαμπού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button