ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης σε Μελισσανίδη: «Ξέχασες τον Κοντονή!»

Η συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ με θέμα την διαιτησία είχε πολλές αποκαλυπτικές ατάκες. Διότι όσα ειπώθηκαν δείχνουν πολλά. Νωρίτερα σας έχουμε ενημερώσει για την παραδοχή του Μπένετ σχετικά με τον Σταύρο Μάνταλο και τους ορισμούς των διαιτητών! Όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους έβαλε όλους στη θέση του. Καθώς ανέδειξε πολλά από όσα ακούγονται και δείχνουν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Μαρινάκης σε Μελισσανίδη: «Ξέχασες τον Κοντονή».

Ο Μαρινάκης τους έβγαλε στη… σέντρα

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού απάντησε στον Δ. Μελισσανίδη. Όταν ο τελευταίος τόνισε ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι διεθνής απατεώνας και στο κρεβάτι του είναι η Μάτα Χάρι, η οποία πηγαίνει με όλους τους διαιτητές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του απάντησε: «Αν ο Κλάτενμπεργκ είναι απατεώνας να πας στη Δικαιοσύνη. Να δώσεις και σ’ εμάς τα στοιχεία για να μην τον πληρώνουμε στη Super League. Γιατί δεν παίρνετε τώρα τον Κλάτενμπεργκ να μας πει κι αυτός τη γνώμη του; Όσο για τα κρεβάτια, αφού θέλεις να πάμε σε αυτό το επίπεδο, ξέρουμε κι εμείς ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι του διπλανού σου (Μπένετ), την κυρία από τον Πειραιά, και ποιες ρίχνετε στα κρεβάτια γενικώς».

Επίσης, όταν ο Μελισσανίδης ανάφερε πώς: «τί θέλει ο γελοίος ο Αυγενάκης και ανακατεύεται;», ο ηγέτης του Θρύλου του είπε: «Μάλλον ξέχασες τον Κοντονή που έλεγε ότι δεν θα αρχίσει ο τελικός αν δεν αλλάξουν διαιτητές. Τότε προφανώς δεν έκανε παρέμβαση ο Υπουργός στον τελικό Ολυμπιακός – ΑΕΚ».

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Φτου σου!»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στον πρόεδρο του ΕΠΟ. Απευθυνόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο, του είπε: «Φτου σου! Είσαι ένας γελοίος ψεύτης και δεν περίμενα να παραδεχτείς τίποτα από όσα λες. Είσαι ένα ανθρωπάκι φοβισμένο και τίποτα άλλο».

Μαρινάκης σε Μπένετ: «Να σκιστείς να βρεις ελίτ διαιτητές ή από την πρώτη κατηγορία, αλλά από τα κορυφαία πρωταθλήματα»

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» έστειλε το μήνυμα και στον πρόεδρο της ΚΕΔ. Αρχικά του είπε: «Ξαναλέμε χιλιοστή φορά γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα. Σ’ αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε. Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει;

Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Να σκιστείς, δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε. Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Έτσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και μιλάτε εσείς για καθαρό ποδόσφαιρο».

Μαρινάκης: «Λέτε παραμύθια στον κόσμο – Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή»

Νωρίτερα, απευθυνόμενος στον Στιβ Μπένετ ο ηγέτης του Ολυμπιακού, του είχε πει: «Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι σήμερα. Όμως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι. Κι έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει σαν Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές, αφού δεν μπορείτε. Λέτε παραμύθια στον κόσμο ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός, θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button