ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης: «Να συνεχίσει ο Ολυμπιακός μας να κατακτά κορυφές!»

Το δικό του μήνυμα για τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού έδωσε ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η αυριανή (10/3) ημέρα για τον Ολυμπιακό!

Ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας γιορτάει τα γενέθλιά του, αφού κλείνει αισίως 94 χρόνια ένδοξης ιστορίας, γεμάτη κούπες, επιτυχίες και δόξα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όλοι όσο βρίσκονται κοντά στην ομάδα θα συνεχίσουν να κάνουν τα πάντα, ώστε ο Θρύλος να συνεχίσει ακάθεκτος να κατακτά κορυφές σε όλα τα επίπεδα!

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ’ στα στήθια πού δωσαν θριάμβους σαν παραμύθια…» Σε αυτούς τους στίχους του ιστορικού ύμνου του Συλλόγου μας περιγράφεται όλη η πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Με την αθλητική υπεροχή και τη δύναμη της ψυχής που χαρακτηρίζει τον ΟΣΦΠ.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο για τους ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς, για τους νικητές της ζωής.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο μιας ομάδας που έμελλε να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας και ένας από τους σημαντικότερους σε όλο τον κόσμο.

Τα χρώματα του πάθους και της καθαρότητας μαζί με τον ιερό δαφνοστεφανωμένο έφηβο από το 1925 μέχρι σήμερα μας ταξιδεύουν σε ένα μοναδικό παραμύθι μέσα από θριάμβους και νίκες.

Ένα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος.

Να είστε βέβαιοι ότι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις καθημερινά για να συνεχίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να κατακτά κορυφές σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία και στην πατρίδα.

Χρόνια Πολλά στη μεγάλη μας αγάπη.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button