«Marca»: «Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Ντε Φρούτος» [Videos]

Σύμφωνα με το έγκυρο ισπανικό Μέσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ της Ράγιο Βαγιεκάνο.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού με φόντο την νέα σεζόν.
Σε μία χρονική στιγμή που θέλει τους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν επικεντρωθεί στην προσπάθεια ενίσχυσης στις πτέρυγες με το όνομα του Σαντίνο Αντίνο να βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα, ένα δημοσίευμα της «Marca» μιλά για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Χόρχε Ντε Φρούτος της Ράγιο Βαγεκάνο.
Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» ανήκουν στην κατηγορία των ομάδων που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση του 28χρονου. Μάλιστα, τον Ντε Φρούτος φέρονται να κοιτάζουν επιπλέον μία ομάδα από τη Serie A και μία από την Premier League.
Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτή την εβδομάδα, έφτασε στη Βαγιεκάνο μια προσφορά 12 εκατ. ευρώ για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ποσό και μια πρόταση που απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου, Μαρτίν Πρέσα, ο οποίος πιστεύει ότι ο παίκτης του αξίζει πολύ περισσότερο.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ντε Φρούτος αγωνίζεται στη Βαγεκάνο από το 2023 και μετράει 98 συμμετοχές με 13 γκολ και 5 ασίστ, ενώ νωρίτερα είχε παίξει 112 παιχνίδια με τη Λεβάντε, έχοντας 13 γκολ και 27 ασίστ. Στην πρώτη αγωνιστική της φετινής LaLiga είχε γκολ και ασίστ στη νίκη της Ράγιο επί της Τζιρόνα.