Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάγκες Πειραιώτες

omadaΝα σας πώ την αλήθεια  αυτή τη νίκη στη Νέα Σμύρνη τη χάρηκα πολύ. Νίκη μαγκιάς -νίκη Πειραιώτικη -καρυδάτη  που αν παίζαμε έτσι και στη Λάρισα το διπλό δεν χανόταν. 

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπαλάρα, δεν έθελξε με την απόδοση του, αλλά έβγαλε ψυχή, έβγαλε καρδιά ,έβγαλε τσαγανό ρε αδερφέ. Σε μία έδρα εχθρική υπέρ του δέοντος. Και προσωπικά, για να τα λέμε όλα δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Και ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα η οποία και φέτος είναι πολύ καλά δουλεμένη. Ωστόσο ,από ένα σημείο και πέρα τα παλικάρια..ξέφυγαν .Μαγκιές-διαμαρτυρίες με πρώτο και καλύτερο τον Μασούντ…

Είναι αυτό που γράφει το ρεπορτάζ του Redaroume..Μία νίκη ..επαγγελματική. Με πρώτο και καλύτερο τον Μιλιβόγεβιτς..Τον κύριο …90 λεπτά. Θαρρείς και φόραγε..παρωπίδες. Δεν έχασε μάχη, σκόραρε και ήταν πραγματικός αρχηγός. Αυτόν τον “Μίλι” θέλω..Παικτάρα με γαύρικη ψυχή. Πριν λίγο καιρό έγραφα για τα αποδυτήρια της ομάδας, ότι το Ελληνικό στοιχείο λείπει.Αυτός δηλαδή που θα εξηγήσει στους ξένους τι συνμβαίνει σε κάθε έδρα και ποιος είναι ο αντίπαλος.

Οι ξένοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό και αν δεν καταλάβουν πως σε κάθε ματς  θα πρέπει να παίζουν σαν κομάντο, τότε η ομάδα θα έχει θέμα. Κάποιος μου είπε για τον Μάρτινς ότι δεν έβγαλε φάσεις. Και όμως ο Πορτογάλος έκανε φοβερή δουλειά ως συμπαραστάτης του Σέρβου. Δεν έχασε τη θέση του και  βοήθησε ανασταλτικά. Ακόμα και ο Μάριν που για τα δεδομένα του ήταν μέτριος έδωσε την ασίστ για το 0-1 και κέρδισε το φάουλ του 0-2.  Να πω και για τον Ελγιουνούσι. Παικτάρα από τις λίγες. Και όταν θα προσαρμοστεί στο 100% ,στον ανοικτό χώρο δεν “βλέπει” κανένα..

Θα γράψω όμως και κάτι άλλο. Ο Ρέτσος ,συγνώμη, αλλά δεν είναι αριστερό μπακ. Δεν ξέρω γιατί ο Μπέντο δεν  εμπιστεύεται τον Τσιμίκα , αλλά ένας απο τους καλύτερους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στα σέντερ μπακ σε ταλέντο να χαραμίζεται και κάποιες φορές να εκτίθεται δεν του κάνει καλό..

Επίσης, ένα τεράστιο μπράβο, πλήν του Λουκα ,να πούμε και στους Ιντέγε και Ντα Κόστα. Εκαναν μεγάλα ταξίδια, ταλαιπωρήθηκαν αλλά ζήτησαν από τον Μπέντο να παίξουν και ήταν και πολύ καλοί..Να τα λέμε όλα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button