ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάζαρ…Μιραλάς

O Oλυμπιακός δήλωσε ΚΑΙ επίσημα ότι δεν ασχολείται με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς ,αλλά είναι δεδομένο πως θέλει να “θολώσει” τα νερά και να πέσουν οι τόνοι με τον Σέρβο ,χωρίς, όμως να ξεχνάει και τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός  είναι “βάρος” για τη Λίβερπουλ που πρέπει να του δίνει και σχεδόν 2.5 εκ ευρώ και μάλιστα το συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό ακριβώς είναι και ένα από τα μεγάλα προβλήματα. Το συμβόλαιο του. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να  δώσει τόσα χρήματα και για ένα παίκτη που δεν έχει κάνει και τίποτα τρομερές σεζόν τα τελευταία χρόνια με τη Λίβερπουλ να τον δανείζει από εδώ και από κει .

Στην περίπτωση εξτρέμ ,μη “σβήνετε” την περίπτωση Μιραλάς. Ο Βέλγος δεν έχει βγάλει ποτέ από το μυαλό του τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει την προετοιμασία με την Εβερτον και περιμένει. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά αυτό που τον ¨καίει” είναι ο Ολυμπιακός .

Τα χρήματα που απαιτεί η Εβερτον είναι αγκάθι, αλλα θεωρείται πως και ο ίδιος και η καλή θέληση της Εβερτον μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button