ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ο Ολυμπιακός (pics)

Στην τρίτη απολύμανση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προβαίνει η Ακαδημία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει … παγώσει κάθε αθλητική δραστηριότητα της χώρας και είναι απόλυτα λογικό να προκαλεί έντονο φόβο ανησυχία και αβεβαιότητα στο σύνολο της ανθρωπότητας.
Τη στιγμή όπου μετράμε αισίως έξι νεκρούς στην χώρα μας εξαιτίας της συγκεκριμένης λαίλαπας οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, θεωρούμε ότι είναι άσκοπη τη δεδομένη χρονική περίοδο.
Σε αυτό το πνεύμα κινείται ο Ολυμπιακός ως οργανισμός σε κάθε περίπτωση,
Μάλιστα η ερυθρόλευκη» ακαδημία προχώρησε στην τρίτη απολύμανση τις 12 τελευταίες μέρες. Όπως και στην πρώτη ομάδα, έτσι και στην ακαδημία, δίνεται το απαραίτητο βάρος, για την προστασία (όσο αυτό είναι εφικτό) κατά του κορονοϊού
Κάω από αυτό το πρίσμα η Διοίκηση της ακαδημίας προχώρησε σε τρεις απολυμάνσεις των χώρων του Ρέντη, αρχής γενομένης από το Σάββατο 7/3 για να ακολουθήσει ακόμα μία στο μεσοδιάστημα και η τρίτη που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 18/3.
Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλους τους χώρους της Ακαδημίας, γραφεία, ξενώνες, αποδυτήρια, playrooms, γυμναστήρια, κουζίνα, δωμάτια οικότροφων. Προσέχει για να έχει ο Θρύλος, ο οποίος δίνει και το καλό παράδειγμα, στη μάχη κατά της διασποράς του ιού, στηρίζοντας διαρκώς το #ΜένουμεΣπίτι.

 

https://www.facebook.com/olyfcacademy/photos/pcb.2980478708670882/2980477162004370/?type=3&theater

Σχετικά Άρθρα

Back to top button