ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κύριοι» της ΠΑΕ θα βγει κάποιος επιτέλους να εξηγήσει στο λαό του ΠΑΟΚ το σχεδιασμό της ομάδας;»

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητούν τοποθετήσεις και απαντήσεις από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για τα όσα συμβαίνουν στους Θεσσαλονικείς, με τις αποχωρήσεις των παικτών, το Financial Fair Play και πολλά θέματα μπερδεμένα, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Κιλκίς, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα αιχμηρή.

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, σεβόμενος τα χιλιόμετρα του, σε κάθε γήπεδο που έπαιξε η ομάδα, σε κάθε λαρύγγι που άφησε στα πέταλα και με την υπομονή να λιγοστεύει, θεώρησε ότι πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια για όλα τα στραβά και τα περίεργα που μας συμβαίνουν το τελευταίο καιρό…

«Κύριοι» της ΠΑΕ θα βγει κάποιος επιτέλους να εξηγήσει στο λαό του ΠΑΟΚ το σχεδιασμό της ομάδας; Τις μεταγραφές με μελλοντική προοπτική..; Το Financial Fair Play ..; Τα πήγαινε-έλα του Μάτος..;; Τα σε θέλω δεν σε θέλω του Μαουρίσιο ; Τα πας-δεν πας στη Αραβία Μπίσεσβαρ … ;Εσείς πληρώνεστε αδρά για τις «υπηρεσίες» σας, εμείς όμως δεν κοιμόμαστε τα βράδια..

Το «δεν μπορώ» και η παραίτηση είναι μαγκιά και σας καλούμε να το σκεφτείτε πριν σας «παραιτήσει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον αρχηγό Αντρέ Βιερίνια.. ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ και όλο το οπαδικό κίνημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ανά το κόσμο, ΠΟΤΕ δεν έβαλε οποιοδήποτε πρόσωπο πάνω από το έμβλημα του δικεφάλου αετού, αλλά παίκτες όπως ο Πάμπλο και ο αρχηγός έγιναν ΠΑΟΚ και ένιωσαν ΠΑΟΚ όσο ελάχιστοι και απαιτούμε μια μάγκικη αντιμετώπιση και ντόμπρα αλήθεια !

Μαθαίνουμε αυτές τις μέρες και μετά από πολλές αναβολές θα βγει ο νέος τεχνικός διευθυντής να μιλήσει για το σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος ! Τι θα λέγατε κ.Γκαγκάτση κ.Καρυπίδη και κ.Κυριάκο να κάτσετε και εσείς εκεί δίπλα του και να μας πείτε δυο πραγματάκια για το που πάει η ομάδα …;;

ΙΒΑΝ..!!

Σε 5 χρόνια η ομάδα κατέκτησε ότι δεν είχε κατακτήσει σε 50 και είμαστε ευγνώμονες! Στις 4 γραμμές όμως .!! Ο λαός ήταν πάντα πρωταθλητής και θα συνεχίσει να είναι!!

Επειδή ΠΑΟΚ δεν μας έκαναν τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα και επειδή ΠΑΟΚ δεν είναι δυο ώρες μια Κυριακή στο γήπεδο βγες και πάρε δημόσια θέση και κάνε αυτά που πρέπει να κάνεις! Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου εσένα έχει μπροστά, εσένα εμπιστεύεται και εσύ του έχεις δώσει την υπόσχεση σου…».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button