ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφορούν και θα γίνουν … καπνός

Τίθενται σε κυκλοφορία την Δευτέρα (22/7) και στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τα εισιτήρια της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού και από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τίθενται από το πρωί της Δευτέρας τα εισιτήρια για το δεύτερο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν (30/7, 21:30).
«Μαγικά χαρτάκια» τα οποία κι αναμένει ανα … εξαφανιστούν από ον λαό του Θρύλου, ο οποίος διψάει να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και να την σπρώξει στην πρόκριση.
Συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια ανοίγουν αύριο στις 10:00 και θα είναι ανοικτά μέχρι τις 18:00 μέχρι και την Παρασκευή για τις ίδιες ώρες, ενώ το Σάββατο θα είναι 10:00 με 15:00.
Την ίδια ώρα, πάντως, από την Παρασκευή, ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται εισιτήριο μέσω διαδικτύου, μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Προκριματικής Φάσης του UEFA Champions League απέναντι στην VIKTORIA PLZEN που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τρίτη 30/7 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 22/7 έως Παρασκευή 26/7 (10:00 – 18:00), Σάββατο 27/7 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 29/7 (10:00 – 18:00) και Τρίτη 30/7 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από 19/7 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 40€, 50€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr ).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button