ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμο συμβούλιο της Λίγκας

Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου στις 12/9, αλλά την Τετάρτη μένει να φανεί και η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ακόμα και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης τάχθηκε κατά του ορισμού του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της Λίγκας. Εκεί θα πρέπει να πάρουν θέση τα μέλη του συνεταιρισμού αναφορικά με τον ορισμό του Κυπέλλου στις 12/9. Διότι μόλις τη Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πώς εμμένει στην ειλημμένη της, ομόφωνη, απόφαση να ξεκινήσει η νέα σεζόν την ημερομηνία που η ΕΠΟ θέλει να διοργανώσει τον τελικό.

Η αντίδραση, δε, πολλών ομάδων μετά τη βραδινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας την Δευτέρα, αποτελεί προάγγελο των συζητήσεων και όσων ειπωθούν την Τετάρτη στο συνεδρίαση και την Γενική Συνέλευση της Λίγκας. Με βάση όσων ακούστηκαν και έγιναν γνωστά, η λογική λέει πώς η Σούπερ Λιγκ θα πάει σε… μετωπική με την ομοσπονδία. Αυτό απομένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί.

Σίγουρα, όμως, έχει φανεί πώς οι ομάδες της Λίγκας δεν συμφωνούν με τις απόψεις της ΕΠΟ και αναμένεται ένα «καυτό» συμβούλιο, αλλά και ανάλογη συνέχεια από τη στιγμή που ανατρέπεται ο προγραμματισμός των ομάδων. Κι αυτό διότι δούλευαν με γνώμονα ότι η 12η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα έναρξης της Σούπερ Λιγκ 2021-21. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που με τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου εκείνη την ημερομηνία, οι ομάδες που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης θα δώσουν ματς για την πρόκριση, χωρίς να έχουν επίσημα ματς στα… πόδια τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button