ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούτρης:” Να δίνουμε το 100% όταν μας χρειάζεται η ομάδα “

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στη Nova  για την αγωνιστική του κατάσταση, τον Κώστα Τσιμίκα, την επιστροφή του Φορτούνη, αλλά και τα σενάρια που τον εμπλέκουν με μεταγραφή στο εξωτερικό.

 

Για την παρουσία των παικτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής:

“Είναι μια καλή ευκαιρία αυτά τα παιχνίδια για εμάς που δεν αγωνιζόμαστε πολύ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να δείξουμε στον προπονητή πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν στο 100%. Παίζαμε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και θέλαμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε πει πολλές φορές πως ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν έχουμε κατακτήσει το κύπελλο εδώ και πολλά χρόνια και αυτό δεν είναι ωραίο για τον σύλλογο. Θέλουμε το νταμπλ φέτος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Κρατάμε τη συμμετοχή και την ενέργεια από τα δύο παιχνίδια. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα”.

Για το τι είναι πιο δύσκολο να κρατηθεί σε καλή κατάσταση όταν δεν παίζεις. Το μυαλό ή το σώμα:

“Το μυαλό είναι εύκολο να το διατηρήσεις σε σωστή λειτουργία. Το δύσκολο να διατηρήσεις είναι ο ρυθμός, είναι το παν σε έναν αθλητή. Όταν έχεις καιρό να παίξεις χάνεις το ρυθμό σου. Η προπόνηση δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν είναι το ίδιο έντονη με τα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι όσοι δεν αγωνιζόμαστε βρίσκουμε ρυθμό, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Μόνο μέσα από τους αγώνες το βρίσκεις αυτό”. 

Για το γεγονός πως το όνομα του ακούγεται για συλλόγους του εξωτερικού:

“Είναι καλό να ακούς πως ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για σένα. Αυτά αφορούν μόνο τον μάνατζερ μου, εγώ δεν ασχολούμαι με τίποτα απ’ όλα αυτά. Είναι τιμή μου, αλλά ως εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, το έχω δηλώσει πολλές φορές, ακόμα και φέτος που δεν αγωνίζομαι πολύ. Ο Κώστας (σ.σ. Τσιμίκας) κάνει μια εκπληκτική σεζόν, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Εγώ όταν καλούμαι ν’ αγωνιστώ δίνω ό,τι έχω και δεν έχω για να δείξω στον προπονητή μου την αξία μου, για να καταλάβει πως μπορεί να στηριχτεί πάνω μου”.

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη:

“Όλος ο ερυθρόλευκος λαός είναι χαρούμενος, όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Ελλάδας είναι χαρούμενη καθώς γύρισε ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, το γνωρίζουν όλοι αυτό. Σημαντικός για τον Ολυμπιακό και την εθνική μας ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που γύρισε και θέλω να του ευχηθώ να έχει υγεία πάνω απ’ όλα. Να συνεχίσει να μας προσφέρει θέαμα, όπως μόνο αυτός γνωρίζει!”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button