ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούτρης:«Είμαστε όλοι μικροί μπροστά σε αυτά τα παιδιά»(Video)

Συγκινημένος ο Λεονάρντο Κούτρης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην στιγμή που έδωσε τη φανέλα του σε ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη ενώ του έδωσε και μία ασίστ για να σκοράρει μπροστά στη θύρα 7.

«Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχανε ενημερώσει για να του δώσω τη φανέλα μου, τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω και να το βάλω στο γήπεδο αφού είδα ότι  ήταν σε καλή κατάσταση/

Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον αποθέωσαν όλοι κι αυτό είναι το καλύτερο που έγινε σήμερα. Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του.

Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους από αυτή την ασθένεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τον κόσμο: «Μόλις μάθαμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και το καταφέραμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Κάναμε άλλη μια ανατροπή και νίκη στο γήπεδό μας κι ας ξεκινήσαμε νωχελικά, πιστεύω οφειλόταν στην απραξία που είχαμε. Πιστεύω πως αυτό έπαιξε ρόλο, μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, μπήκαμε κάναμε το παιχνίδι μας, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο και πήραμε τη νίκη».

Για όσα ακούγονται γι’ αυτόν: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό δεν παίζουμε σε τυχαία ομάδα. Δεν γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένος σε μια τέτοια ομάδα. Ότι γίνεται το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, εμένα το μυαλό μου είναι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, από εκεί και πέρα όλα τα άλλα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου.

Για την Εθνική: «Είμαστε πολύ ωραίο παρεάκι, έχουμε πολύ καλό τεχνικό επιτελείο. Έχουμε τον Μπασινά και τον Γιαννακόπουλο που είναι θρύλοι της Εθνικής. Πολύ σημαντικό που είναι κοντά μας. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν, γιατί αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ματς, οπότε το είδαμε με πολύ σοβαρότητα. Οι τέσσερις βαθμοί που πήραμε σε δύο παιχνίδια είναι πολύ καλή συγκομιδή όπως πήγαν τα πράγματα στη Βοσνία, αν και στο τέλος μας έμεινε μια πικρία, αλλά μην είμαστε αχάριστοι… Έχουμε βάλει τις βάσεις και μαζί με τον κόσμο μπορούμε να κάνουμε το βήμα και να βρεθούμε σε μια διοργάνωση που έχει λείψει στους Έλληνες».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/300375660633592/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button