Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούλη γερά και χρόνια σου πολλά!

–—œ≈‘œ…á”…¡ ‘œ’ œÀ’Ö…¡ œ’ ”‘œ ∆≈≈÷≈ÀÕ‘ ‘«” ¡’”‘—…¡”

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή και άπαντες στον Θρύλο θέλουν να του αφιερώσουν την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κούλη Δουρέκα! Ο επί σειρά ετών Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού έχει την ονομαστική του γιορτή και όλοι στο στρατόπεδο του πρωταθλητή Ελλάδας έχουν έναν επιπλέον και μάλιστα πολύ σοβαρό λόγο να τα δώσουν όλα για την νίκη στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ!

Ο «αφανής ήρωας» του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα στο πέρασμα των 25 τελευταίων ετών στην κορυφαία ελληνική ομάδα, είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους στην κορυφαία ελληνική ομάδα και μάλιστα άπαντες στον Θρύλο αντιμετωπίζουν τον σημερινό αγώνα ως ιερή υποχρέωση να φτάσουν στην νίκη και να του την αφιερώσουν!

Μάλιστα από νωρίς το πρωϊ της Πέμπτης, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook ξεχείλισε από ευχές και εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του από τους φίλους και ένθερμους οπαδούς του Θρύλου!

Εμείς όλοι εδώ στο Redaroume.gr , αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του ευχόμαστε ολόψυχα χιλιόχρονος και πάντα επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button