ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφή με «πεντάρα» η Καραμπάγκ

Με το εντυπωσιακό 5-0 συνέτριψε η εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού τη Σουμγκαγίτ και σκαρφάλωσε στο ρετιρέ του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Καραμπάγκ την εντός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Σουμγκαγίτ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League μετά την ήττα της από την Έλφσμποργκ, ξέσπασε στην Σουμγκαγίτ με το ευρύ 5-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, στο +2 από την Αράζ και με ένα ματς λιγότερο.
Ο Κουρμπανλί άνοιξε τον δρόμο για την άνετη επικράτησε με δύο γκολ (7′, 33′), με τους Ακουντζάντε (45+1′), Τζίτζα (76′) και Μπαϊράμοφ (90+1′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button