ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορυφαίος… δραματικός ηθοποιός ο Πάμπλο!

Άρχισαν τώρα ξανά τα παραμύθια για… πολέμους. Όλοι τους κυνηγάνε! Βλέπετε τώρα δεν έχουν τις… πλάτες που είχαν παλιά και το έριξαν στην κλάψα.

Μυθικές ατάκες από τον Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός άρχισε και πάλι τη μουρμούρα. Έχει πονέσει πολύ η ήττα από τον Άρη. Βλέπετε οι εποχές που η ομάδα του Σαββίδη ήταν το αγαπημένο παιδί της «εξυγίανσης» έχουν περάσει. Αλλά εκεί στα βόρεια μάλλον δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει. Έχουν αρχίσει το ίδιο κακόγουστο αστείο. Πώς τους «πολεμάνε»! Ποιος; Μα ο αόρατος… εχθρός!

Στο στόχαστρο έχει μπει ο ΠΑΟΚ. Τι άλλο θα ακούσουμε; Τους φταίνε όλοι! Λογικό. Εξάλλου πριν την «εξυγίανση» στην Ελλάδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που «κυνηγούσε» ασύστολα, ασταμάτητα το κατεστημένο των Αθηνών! Αυτή που δεν άφηνε τον… μεγάλο ΠΑΟΚ να πετύχει αυτά που αξίζει. Του έφραξε το δρόμο για να πάρει τόσους και τόσους… τίτλους. Τόσους που έχουν χάσει τα παιδιά το μέτρημα από τις… αδικίες. Ρε τί τραβάμε!

Σήμερα πάλι ήταν φορτισμένος ο Γκαρσία και δεν κατάλαβε τι είπε πάλι. Η δήλωσή του, στην κάμερα των καναλιών Novasports ήταν η ακόλουθη: «Εμείς παλεύουμε με νόμιμους τρόπους». Δηλαδή τί σημαίνει αυτό; Πώς οι άλλοι δεν το κάνουν με αυτό τον τρόπο; Αν ξέρει ο Γκαρσία κάτι άλλο, ο Εισαγγελέας περιμένει να καταθέσει τα στοιχεία! Αν δεν ξέρει, είναι καλύτερα να μην μιλάει γιατί αυτό λέγεται συκοφάντηση!

Ακόμα πιο σημαντικό, όμως, είναι να καταλάβουν το μέγεθός τους. Όπως και το κάνουμε είναι μαζί με τον συμπολίτη Άρη στην 4η θέση με τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Ελλάδα. Ούτε η 3η στη λίστα ΑΕΚ δεν τους… βλέπει!

Για τον Ολυμπιακό ούτε κουβέντα. Ο Θρύλος είχε τέσσερα πρωταθλήματα το 1936! Για να προσγειωθούν λίγο και να καταλάβουν και πάλι τη θέση τους! Οπότε τώρα που επιστρέψαμε στην κανονικότητα, ας σταματήσουν όλο αυτό γιατί μονάχα γέλιο προκαλούν με τις κινήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button